Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

«ΠΛΗΓΩΣΕ»... ΑΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ Η ΡΕΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Έχοντας χάσει έδαφος στη «μάχη» του φετινού τίτλου, η Ρεάλ «ξέσπασε» πάνω στην Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στην Primera Division. Η «βασίλισσα» σκόρπισε με 5-0 την ομάδα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη!

Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά έκαναν... όργια με τον Πορτογάλο να σημειώνει τρία γκολ και παράλληλα να σερβίρει το ένα από τα δύο γκολ που πέτυχε ο Γάλλος άσος!

Αναλυτικότερα, οι «μερνέχνες» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Γκάρεθ Μπέιλ έβγαλε ασίστ στον Ρονάλντο για το 1-0. Η Ρεάλ διπλασίασε τα τέρματα της πριν τη λήξη του ημιχρόνου, καθώς στο 41' ο Μπενζεμά έκανε το 2-0 (από πάσα του Μόντριτς).

Οι μαδριλένοι όχι μόνο δεν κατέβασαν τους ρυθμούς στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά μάλιστα τους αύξησαν με τον Ρονάλντο να σκοράρει εκ νέου στο 55' για το 3-0 (νέα ασίστ του Μπέιλ). Στο 69΄ έγινε το 4-0 όταν ο Πορτογάλος φορ «σέρβιρε» για τον Μπενζεμά και ο Γάλλος διεθνής σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε και πάλι από τον Ρονάλντο, καθώς στο 88' με δημιουργό τον Πέπε και εκτελεστή τον Πορτογάλο, το... κοντέρ έγραψε 5-0!

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :