Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΣΟΚΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΡΙ Σ.Ζ. Ο... ΖΑΡΝΤΙΜ! *ΒΙΝΕΟ*



Η Μονακό έδειξε και πάλι ότι της ταιριάζουν τα... δύσκολα, προβάλλοντας σθεναρή αντίσταση στην Παρί Σεν Ζερμέν που ωστόσο κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 90'+2’ αλλά τότε ισοφάρισαν οι «μονεγάσκοι».

Μπορεί η ομάδα του Λεονάρδο Ζαρντίμ να έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στην σεζόν, όμως έδειξε και πάλι πως... βολεύεται καλύτερα όταν δεν είναι φαβορί. Με διαφορά περίπου τεσσάρων 24ωρων πήρε δύο ισοπαλίες σε δύσκολα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο της. Η αρχή έγινε με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη την Τετάρτη και ακολούθησε το βράδυ της Κυριακής η ισοπαλία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν όρθιοι μέσα στο «Παρκ Ντε Πρενς» αν και ήταν πίσω στο σκορ μέχρι το 90’ + 2’, αλλά σε εκείνο το σημείο ο Αντονί Μάρτιαλ ισοφάρισε το γκολ που είχε πετύχει ο Λούκας Μόουρα στο 71ο λεπτό.

Δείτε το βίντεο:



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :