Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ... ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ... ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Μαθαίνουμε και ακούμε για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Μπαρτζώκα αλλά και για το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Μίλαν Τόμιτς μέχρι το τέλος της σεζόν στον ερυθρόλευκο πάγκο (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

 Παρόλο που κάτι τέτοιο δεν προκύπτει, αφού η ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΚΑΕ μιλάει για "προσωρινά", κάποιοι επιμένουν ότι παίζει αυτό το ενδεχόμενο. Ενδεχόμενο μάλιστα με το οποίο συμφωνούν και κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού που χαρακτηρίζουν τη χρονιά... "χαμένη".

Συμφωνούμε ότι δεν έγιναν οι καλύτερες επιλογές για το ρόστερ της ομάδας αυτό το καλοκαίρι αφού άλλα έψαχνε και άλλα πήρε τελικά ο Μπαρτζώκας, αλλά το ρόστερ δεν είναι για... πέταμα και το σημαντικότερο είναι το καλύτερο εντός συνόρων μακράν. Γιατί λοιπόν χαμένη η χρονιά από 10/10 ρε μάγκες;

Nαι, η ψυχολογία όλων είναι υπό του μηδενός, ο κόσμος έχασε την πίστη του στην ομάδα και τα δύο συνεχόμενα ευρωπαϊκά "άχνισαν" με τα συνεχόμενα δώρα στους απέναντι. Αν όμως υπάρχει έστω και λίγη τσίπα, λίγο νεύρο και λίγος εγωισμός ακόμη μέσα στους παίκτες μας πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος να το εκμεταλλευτεί. 

Κατά τη γνώμη μας λοιπόν, αυτός δε μπορεί να είναι ο Μίλαν Τόμιτς, όσο και αν τον αγαπάμε, όσο και αν πιστεύουμε ότι ο τσαμπουκάς δε του λείπει. Επίσης δεν είναι  ο άνθρωπος που θα επαναφέρει τον κόσμο (που ορκίστηκε προχθές το βράδυ να μην ξαναπατήσει) στο ΣΕΦ.

Άνθρωπος του μπάσκετ από... πιτσιρίκι ο Μίλαν, έξυπνος, Ολυμπιακός μέχρι κόκκαλο αλλά ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από μία προσωπικότητα που δε θα της κουνηθεί ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης. Δεν έχει λοιπόν τόσο μεγάλη σημασία αν ο Μίλαν θα κάτσει μία καρέκλα πιο... αριστερά από ότι καθόταν μέχρι προχθές. Στο προπονητικό τιμ ήταν όλο αυτό το διάστημα. Το αν είχε λόγο στα της ομάδας το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι της ΚΑΕ... Ο Ολυμπιακός οφείλει να μην "κάψει" τον Μίλαν, να μην κάνει άλλα πειράματα αφού ήδη το πρώτο του Ιουνίου απέτυχε παταγωδώς.

Όταν -σχεδόν- όλοι έβλεπαν ότι η ομάδα δεν πάει πουθενά με τον Μπαρτζώκα στο τιμόνι, δυστυχώς κάποιοι πίστευαν ότι ο Έλληνας κόουτς μπορεί να επαναφέρει την ομάδα σε τροχιά τίτλων και μέσα σε αυτούς ήταν και οι Αγγελόπουλοι...

Λάθη φυσικά όλοι κάνουν, το θέμα όμως είναι το αύριο. Ο Ολυμπιακός οφείλει να "σηκωθεί" οι παίκτες του ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να σταματήσουν τις δηλώσεις. Ότι έχουν να πουν, ας το πουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο γήπεδο. Από λόγια, φωτογραφίσεις, τατουάζ και άλλα τέτοια έχουμε χορτάσει...

Ο νέος προπονητής όποιος και αν είναι αυτός φυσικά θα έχει μία -μικρή- πίστωση χρόνου και η απαίτηση του κόσμου θα είναι σε πρώτη φάση τουλάχιστον να δει από τους παίκτες να ματώνουν κάθε λεπτό, να ξεχάσουν τα... χαλαρώματα μέσα στους αγώνες  και κυρίως να αποδείξουν ότι ξέρουν που παίζουν γιατί προφανώς τελευταία κάπου έχουν... ξεχαστεί. Ίσως να θεωρούν ότι έχουν κάνει το... χρέος τους απέναντι στον κόσμο του Ολυμπιακού με τα δύο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά και ακόμα να... απολαμβάνουν τις δάφνες.

Οι διαθέσιμοι καλοί προπονητές είναι ελάχιστοι και το γνωρίζουμε καλά όπως και ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες σε κάποιες περιπτώσεις. Στη ζωή όμως τίποτα δεν είναι εύκολο και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι που αποδεδειγμένα αγαπούν τον Ολυμπιακό ΠΡΕΠΕΙ να βρουν τη λύση, όποια οικονομική θυσία και αν χρειαστεί. Επίσης να είναι έτοιμοι για ενδεχόμενες διορθωτικές κινήσεις, εάν και εφόσον ζητηθεί κάτι τέτοιο από το νέο προπονητή.  Ώρα για... εκπτώσεις δεν υπάρχει και πρέπει να γίνουν οι σωστές κινήσεις ΑΜΕΣΑ. Κινήσεις που θα φέρουν στην ομάδα ΦΕΤΟΣ κάποιο τρόπαιο, αλλιώς η ομάδα θα κάνει πολλά βήματα πίσω και θα δικαιώσει τους... ειδικούς που μιλάνε ήδη για "χαμένη χρονιά". Δε διαφέρουν και... πολύ αυτοί οι "ειδικοί" από αυτούς που κάποτε έλεγαν ότι "ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κερδίσει την ΤΣΣΚΑ" στον ημιτελικό του Λονδίνου...

Διαψεύστε τους πάντες, αλλά το κυριότερο κρατήστε με τις επιλογές σας τον κόσμο κοντά στην ομάδα. Τι στο διάολο, δεν υπάρχει ΕΝΑΣ προπονητής στον πλανήτη που να μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από την ομάδα του... Φώτση, του Μπατίστα και του... Σλότερ;

O νέος προπονητής λοιπόν που θα έρθει πρέπει να έχει και... μάστερ στην ψυχολογία αφού θα πρέπει ν'αποβάλλει τη νοοτροπία που υπάρχει στους παίκτες του Ολυμπιακού όταν απέναντί τους έχουν τους άλλους... Όσοι μπορούν να το κάνουν έχει καλώς, οι υπόλοιποι -όπως είπαμε και χθες- ας ζητήσουν λύση συμβολαίου και να πάνε στο καλό... Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος δε πρόκειται ν'ανεχθεί ξανά παρόμοια εμφάνιση... Ο καθένας ας κάνει το κουμάντο του λοιπόν... Ο κόσμος ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, θέλει όμως να βλέπει μαγκιά, πάθος, πίστη και δύναμη ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ! Είτε είναι στο παρκέ ή τον πάγκο, είτε είναι στα... γραφεία.

Ο λόγος λοιπόν στους Αγγελόπουλους και τους παίκτες... O κόσμος πάντως να έχετε κατά νου ότι δεν αντέχει ακόμα μία αποτυχημένη και άτιτλη χρονιά! 


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :