Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΑ... ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΠΑΓΚΟ!



Στον Ολυμπιακό αναζητούν τον αντικαταστάτη του Μπαρτζώκα. Ο Μίλαν Τόμιτς, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, θα πάρει τα ηνία μέχρι να βρεθεί ο νέος τεχνικός, χωρίς όμως να αποκλείεται να μονιμοποιηθεί.

Ο Μίλαν Τόμιτς θα κοουτσάρει τον Ολυμπιακό στο αυριανό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών για την πρεμιέρα της Α1 μπάσκετ, με τους αδελφούς Αγγελόπουλους να αναζητούν προπονητή αλλά μην αποκλείουν και το ενδεχόμενο μονιμοποίησης του, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Ποιες είναι οι περιπτώσεις των προπονητών που απασχολούν τον Ολυμπιακό;

Τις τελευταίες ώρες έχει ανέβει αρκετά στη λίστα ο Κρις Φλέμινγκ. Ο πρώην τεχνικός της Μπάμπεργκ είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους και τώρα το όνομά του επανήλθε στο μυαλό των ιδιοκτητών της ομάδας.

Η περίπτωση του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει εγκαταλειφθεί καθώς με δηλώσεις του στον Σερβικό Τύπο επεσήμανε ότι προτιμά να παραμείνει πιστός στο πλάνο που έχει με την εθνική ομάδα της Σερβίας, όπως έχουμε αναφέρει.

Στους Έλληνες τώρα το ενδεχόμενο του Γιάννη Σφαιρόπουλου φαίνεται να είναι μικρό. Αντίθετα, ο Φώτης Κατσικάρης αρέσει και μάλιστα αρκετά στους υπεύθυνους του Ολυμπιακού. Συμβόλαιο με την ομοσπονδία δεν έχει αλλά έχει δώσει το λόγο του να συνεχίσει στην Εθνική ομάδα κάτι που αποτελεί εμπόδιο για την συμφωνία του με τους ερυθρόλευκους.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :