Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΤΣΕΛ ΓΙΑ... ΝΤΟΥΡΜΑΖ!



Μήνυμα για τη χρησιμοποίησή του στον Ολυμπιακό έστειλε ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος, όπως ήδη σας έουμε ενημερώσει, έλαμψε στον πρόσφατο αγώνα της Σουηδίας με τη Ρωσία και ο Μίτσελ τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του.

Πρόσωπο των ημερών είναι στη Σουηδία ο παίκτης του Ολυμπιακού, ο οποίος ξεχώρισε στο προχθεσινό παιχνίδι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας με τη Ρωσία (1-1).

Ο διεθνής εξτρέμ κατάφερε να κερδίσει ένα πέναλτι, να δώσει μία ασίστ και γενικότερα η εμφάνισή του δίνει τον Μίτσελ νμεγάλη ικανοποίηση εν όψει και του κρίσιμου αγώνα με τη Γιουβέντους στις 22 Οκτωβρίου στο Καραϊσκάκη.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποιούσε μέχρι πρότινος στο δεξί άκρο της επίθεσης τον διεθνή ποδοσφαιριστή και εκείνος έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει περισσότερα από το αριστερό.

Έτσι δεν αποκλείεται και ο Μίτσελ να τον τοποθετήσει στη θέση που φαίνεται ότι του αρέσει, όπως δήλωσε μετά το προχθεσινό παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει και εκείνος με τη σειρά του τους ερυθρλόλευκους.

Παράλληλα, με την επιστροφή του Ντοσεβί από τραυματισμό, ο Ντουρμάζ θα πάει στο αριστερό άκρο και ο Γάλλος στο δεξί. Κάτι τέτοιο είχε γίνει για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο ισόπαλο (1-1) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και είχαν κάνει κάποιες θετικές κινήσεις.

Παράλληλα, στο Λιμάνι είδαν τον Ιμπραΐμ Αφελάι να ξεχωρίζει στη χθεσινή νίκη της Ολλανδίας επί του Καζακστάν, αφού είχε μία ασίστ, πέτυχε το νικητήριο γκολ και κέρδισε την αποβολή ενός αντιπάλου του.

Ο Μίτσελ παρακολουθεί όλους τους αγώνες των διεθνών της ομάδας του, ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, θέλοντας να προετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :