Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ... ΑΦΕΛΑΪ!



Ηχηρή και εντυπωσιακή ήταν η επιστροφή του Ιμπραΐμ Αφελάι στην Εθνική Ολλανδίας με τον παίκτη του Ολυμπιακού να είναι πρωταγωνιστής των «οράνιε» στο 3-1 με το Καζακστάν, βάζοντας γκολ, δίνοντας ασίστ και κερδίζοντας την αποβολή αντίπαλου.

«Ήταν μια βραδιά που δεν πρόκειται να ξεχάσω. Μέσα στο παιχνίδι ήμουν αφοσιωμένος, αλλά μετά συνειδητοποίησα ξανά πόσο σημαντικό είναι να είσαι υγιής και δυνατός. Το μαρκάρισμα που δέχτηκα ήταν δυνατό στη φάση της αποβολής, ήταν ένα σοκ για μένα, αλλά ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για μένα μετά από ένα μεγάλο διάστημα απογοήτευσης. Είναι σημαντικό που βοήθησα να φτάσουμε στη νίκη, είχαμε καλές θέσεις και κατοχή της μπάλας και δεν είναι εύκολο να νικήσεις έναν αντίπαλο που έχει βάλει πούλμαν μπροστά στην εστία του», δήλωσε στους Ολλανδούς δημοσιογράφους ο Αφελάι.

Όπως είναι φυσικό έχει γνωρίσει την αποθέωση από τα ολλανδικά ΜΜΕ για την έξοχη εμφάνισή του στην Άμστερνταμ Αρίνα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :