Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

«ΦΥΛΑΕΙ» ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ!



Θέση ανοιχτή στο ρόστερ διατηρεί ο Ολυμπιακός, με τον Μίτσελ να περιμένει να τελειώσει θετικά το θέμα του Άλαν Πουλίδο ώστε να συμπληρωθεί το... «παζλ» στην ερυθρόλευκη επίθεση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», τόσο ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας όσο και η διοίκηση περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Μεξικανού και μάλιστα την θετική τους έκβαση. Ο Μίτσελ θεωρεί ότι ο παίκτης αποτελεί το κομμάτι που λείπει στο παζλ της ερυθρόλευκης επίθεσης, αφού μπορεί να προσφέρει τόσο σαν φουνταριστός όσο και στα πλάγια.

Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οι ερυθρόλευκοι φαίνεται να διαμηνύουν στους μάνατζερ με τους οποίους έρχονται σε επαφή πως οι παίκτες που ψάχνουν είναι αποκλειστικά κοινοτικοί και όχι ξένοι, αφού υπάρχει μία ακόμη θέση στο ρόστερ, που μπορεί να καλύψει ο Μεξικανός, εφόσον η υπόθεσή του έχει αίσιο τέλος τον προσεχή Ιανουάριο.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :