Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ... ΒΑΖΕΛΟ-ΜΠΟΥΓΑΤΣΕΣ!

Αύριο ο Ολυμπιακός δίνει ένα πολύ σημαντικό αγώνα -όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα- στο δρόμο για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Στη Μυτιλήνη, ο αυριανός αγώνας με την Καλλονή είναι από αυτούς που εύκολα τους χαρακτηρίζεις "μισό πρωτάθλημα" για πολλούς λόγους. 

Κατ'αρχήν οι... απέναντι περιμένουν πως και πως στραβοπάτημα, αφού μετά τα χθεσινά 7.... τεμάχια συνολικά έγινε σαφές ότι αν ο Ολυμπιακός χάσει τον φετινό τίτλο δε θα τον χάσει ούτε από τον ΠΑΟΚ, ούτε από τον Παναθηναϊκό, αλλά από τον... κακό Ολυμπιακό. 

Οι... πορείες τους δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τα προηγούμενα χρόνια, μόνο που οι γκέλες του Ολυμπιακού είναι τόσες πολλές μέχρι στιγμής που τους επιτρέπει να κάνουν όνειρα. Υπό άλλες συνθήκες θα είχαμε πάλι τα... γνωστά -10, -12, -15 κτλ...

Με διπλό αύριο λοιπόν στην κατακόκκινη Μυτιλήνη τους αγχώνεις ακόμη περισσότερο, τους κάνεις να τους σκαλώσει η... γαλοπούλα στο λαιμό. Μοναδική τους ελπίδα δεν είναι να βελτιωθούν οι δικές τους ομάδες, αλλά να συνεχίσει να γκελάρει ο Θρύλος. Αφήστε που με ενδεχόμενο διπλό στην Καλλονή είναι πολύ πιθανό να πιάσουμε κορυφή από την Κυριακή το βράδυ... 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους δώσουμε... χαρά αύριο και το δικαίωμα να λένε όσα τους είπαμε εμείς... χθες! Τώρα πια με τη διαφορά στο -1 κοιτάμε μόνο τη δική μας ομάδα και τίποτα άλλο. Πράγμα που δεν ίσχυε μέχρι το χθεσινό παιχνίδι των Ιωαννίνων αφού η διαφορά ήταν στο -4 οπότε αναγκαστικά θα έπρεπε να κοιτάς και το τι κάνουν οι άλλοι...

Από εκεί και πέρα, με νίκη αύριο κερδίζεις χρόνο σαν ομάδα να λύσεις τα "θέματα" που σε απασχολούν. Να γίνουν οι απαραίτητεςς προσθαφαιρέσεις, να λυθούν τυχόν παρεξηγήσεις κτλ. Μην ξεχνάμε ότι ακολουθεί ένας πολύ δύσκολος β' γύρος στο πρωτάθλημα και αν δεν είμαστε όπως πρέπει και μπορούμε να είμαστε θα έχουμε προβλήματα.

Είναι δεδομένη η διάθεση ενίσχυσης από τη διοίκηση της ομάδας, αλλά εδώ πρέπει να σημειωθεί ότι πρέπει να γίνει σωστά και ΕΓΚΑΙΡΑ. Να μην περιμένουμε δηλαδή πάλι τις τελευταίες μέρες του Ιανουαρίου για να συμπληρώσουμε το παζλ, αλλά τις... τελευταίες του Δεκέμβρη. Δεν πρέπει να επαναληφθεί το φαινόμενο των μεταγραφών της τελευταίας στιγμής που είδαμε τα προηγούμενα καλοκαίρια. Δεν πρέπει να μπλέξουμε σε παιχνίδια μάνατζερ που την μία λένε έτσι και την άλλη αλλιώς. Ο δρόμος και στο Europa League είναι ορθάνοιχτος και με 3 (τουλάχιστον) ποιοτικές προσθήκες υπάρχει η δυνατότητα όχι μόνο να κατακτηθεί εύκολα και αυτός ο τίτλος, αλλά και να πάμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Επίσης, απαντάς με τον καλύτερο τρόπο σε αυτούς που μοναδικό τους μέλημα είναι να ρίχνουν... λάσπη στον Ολυμπιακό και τον Πρόεδρό του και τους αφήνεις στην κακομοιριά τους...

Η ομάδα ήδη ψάχνει παίκτες και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά δε θα ρίξουμε "ζαριά", αλλά θα πάμε σε κάτι πιο έτοιμο και ποιοτικό ώστε να ενισχυθεί η ομάδα άμεσα... Το παράδειγμα με Μπενίτες έχει γίνει μάθημα -θέλουμε να πιστεύουμε-, αφού όσο και αν έχει δείξει κάποια θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του ο νεαρός επιθετικός, μέχρι στιγμής δεν είναι αυτός που θα μπορεί ο Ολυμπιακός να στηριχθεί στις πλάτες του... Σε όποιες θέσεις λοιπόν κρίνουν οι υπεύθυνοι ότι θέλει ενίσχυση η ομάδα, αυτή πρέπει κατά τη γνώμη μας να γίνει ΑΜΕΣΑ με σίγουρες και δοκιμασμένες λύσεις και όχι με την ελπίδα ότι "θα βγουν".

* Θα κάνουμε και μία "πρόβλεψη"  και κρατήστε την στην άκρη του μυαλού σας : Ούτε Μπρούνο Άλβες βλέπουμε, ούτε Μπεν Αρφά... Τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα. Αλλού κοιτάει ο Θρύλος! 

** Προσοχή στον πανέξυπνο Μαντζουράκη και τις αντεπιθέσεις της Καλλονής. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι προβλέψιμο και αν πάμε με τη... γνωστή τακτική θα έχουμε πολλά προβλήματα και στον αυριανό αγώνα. Συγκέντρωση στο 100% αλλά και καμία... εκπληξούλα από τον Μίτσελ ίσως βοηθήσει να έρθει το υπερ-πολύτιμο διπλό... 

*** Στους... άλλους το κλίμα είναι βαρύ και ασήκωτο. Στον ΠΑΟΚ ο Κατσικάς και ο Τσανδάρης έχουν... "θέμα", οι εφημερίδες τους έχουν φτάσει στο σημείο να ρωτάνε αν ο... Ιβάν θέλει ή όχι το πρωτάθλημα! Εδώ, πιο κοντά μας, έφτασαν στο σημείο στα "live" τους χθες να κλείνουν τα σχόλια από τα πολλά... μπινελίκια που έπεφταν στον "Αναστασίου 2018" και στους ανύπαρκτους παίκτες τους, όπως τους αποκαλούσαν. 

Σε αυτούς θα χαρίσουμε το πρωτάθλημα μωρέ;;;

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :