Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ!



Το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε... καταγγελία κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, επειδή δεν έκανε δηλώσεις μετά το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο, εξετάζουν στον... ΠΑΟΚ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ τους παιχνίδι στην Τούμπα.

Οι Θεσσαλονικείς φέρονται να εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε επίσημη καταγγελία κατά του προπονητή του Ολυμπιακού, επειδή δεν έκανε δηλώσεις μετά το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο, ζητώντας άμεση εφαρμογή των κανονισμών.

Βάσει κανονισμών, ο Πορτογάλος τεχνικός έπρεπε να μιλήσει μετά τον αγώνα με τον Τύρναβο, ωστόσο αυτό δεν συνέβη ως αντίδραση των ερυθρόλευκων για τον τηλεοπτικό σχολιασμό από το κανάλι και τη συνεργασία του με τον «ΣΚΑΪ».

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ΕΠΟ έπρεπε ήδη να έχει καλέσει σε απολογία την πλευρά του Ολυμπιακού και να προχωρήσουν στην τιμωρία του προπονητή...

* Ο ΠΑΟΚ έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, αλλά αυτό που τους "μάρανε" δεν είναι το γιατί, αφού έχασαν από Καλαμαριά, δεν κέρδισαν τα... δεύτερα του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ούτε και τον "τελικό" στην Κέρκυρα, αλλά το πως θα τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός!


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :