Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΛΕΨΑΝ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΣΑΧΤΑΡ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΑ... ΠΕΝΑΛΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!



Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στους «16» του UEFA Youth League στη διαδικασία των πέναλτι με 5-3, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «8» του UEFA Youth League, από το πρώτο ημίχρονο. Ωστόσο, το 0-1 από το 11' έγινε 1-1 και στη συνέχεια η διαδικασία των πέναλτι βρήκε νικητές τους Νέους της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στα καθαρά αγωνιστικά...

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Μόλις στο 11' η εξαιρετική κάθετη πάσα του Λάτσι βρήκε τον Βέργο, που μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ.

Λίγο αργότερα ο ίδιος παίκτης είδε τον Κούτρι εκτός εστίας και προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στη συνέχεια και πάλι Ο Βέργος ήταν πρωταγωνιστής. Ο Τσιμήκας μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πήρε την μπάλα τη γύρισε στο Βέργο αλλά στο πέσιμό του η προβολή του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ξανά ο Βέργος πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα άουτ.

Παρά το γκολ η πίεση του Ολυμπιακού αυξανόταν και στο 22' και πάλι ο... μόνιμος κίνδυνος, Βέργος, είδε το σουτ του από το ύψος της περιοχής να φεύγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Σαχτάρ.

Από το... πουθενά όμως οι γηπεδούχοι πήραν... πέναλτι! Η μπάλα απομακρύνθηκε από τον Σάλιακα μέσα από την περιοχή με το πάνω μέρος του ώμου του και ο Λετονός διαιτητής έδωσε την εσχάτη των ποινών. Έτσι, στο 27' ο Βαχιμπεράτζε ισοφάρισε με τον Ηλιάδη να πέφτει σωστά. Μέχρι εκείνο το σημείο οι παίκτες της Σαχτάρ δεν είχαν κάνει ούτε καν τελική ευκαιρία!

Στο 40΄ ο Ηλιάδης δεν έκανε καλή έξοδο, η μπάλα στρώθηκε στον Στράντερ, αλλά το σουτ του ήταν απογοητευτικό με την μπάλα να περνάει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μανθάτη να κάνει ένα σουτ στο 51' με την προσπάθειά του ωστόσο να φεύγει άουτ. Λίγο αργότερα ο Βαχιμπεράτζε είδε τον Ηλιάδη να μπλοκάρει την προσπάθειά του, κάτι που έκανε και ο Κούντρικ σε ανάλογη προσπάθεια του Σάλιακα.

Στο 61' χρειάστηκε η επέμβαση του Ηλιάδη στο σουτ του Καρεντάρου, ενώ στα επόμενα λεπτά, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και ο Βέργος απείλησε ξανά, μιας και αφού πέρασε δυο αντιπάλους του, πλάσαρε με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ της Σαχτάρ.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και έτσι το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί, υπήρξε ισοπαλία (4-4) μιας και στο 5ο σουτ Ιγαντίδης και Βαχιμπεράτζε ήταν άστοχοι. Παρόλο που δόθηκε κι άλλη ευκαιρία στον Ολυμπιακό για την πρόκριση στους «8» ο Τόλι αστόχησε, ο Αρένταρουκ δεν χαρίστηκε άλλο και έτσι οι Ουκρανοί θα αντιμετωπίσουν το νικητή του ζευγαριού Μπενφίκα - Λίβερπουλ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σαχτάρ Ντόνετσκ: Κούντρικ, Κιριακάντσεβ, Σαχούτκιν, Ματβιγιένκο, Κοκσένκο, Βαχιμπεράτζε, Στάντερ, Αρεντάρουκ, Κοβαλένκο, Ζουμπκόβ, Χλατζένκο

Ολυμπιακός: Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βατουσιάδης, Τόλι, Ανδρούτσος, Μεγαρίτης, Λάτσι, Μανθάτης, Βέργος, Γαρεφαλάκης

Η διαδικασία των πέναλτι:

Βέργος: 1-0

Ζουπκόβ: 1-1

Βατουσιάδης: 2-1

Μπόριατσουκ: 2-2

Σάλιακας: 3-2

Σταντέρ: 3-3

Λάτσι: 4-3

Κοβαλένκο: 4-4

Ιγνατίδης: 4-4 (άστοχος)

Βαχιμπεράτζε 4-4 (άστοχος)

Τόλι: (4-4) (άστοχος)

Αρένταρουκ: 5-4


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :