Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

«ΕΚΡΑΞΕ» ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟ (ΚΑΙ) Ο ΖΕΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ!



Με τον Ζέκα στον Παναθηναϊκό και τον Περέιρα στον Ολυμπιακό, είναι λογικό να γίνει μεγάλο θέμα συζητήσης στην Πορτογαλία το χθεσινό παιχνίδι της Λεωφόρου!

Πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο προπονητής των ερυθρόλευκων έγινε πρωταγωνιστής σε επεισόδιο με οπαδούς των "πράσινων", πριν από την έναρξη του ματς.

Με τον Ζέκα να μιλάει σχετικά με αυτό το θέμα στη Record και να σχολιάζει: "Μου εξήγησε τι συνέβη... Εγώ έχω να πω ότι δεν ήταν σωστή η αντίδραση των οπαδών μας"!

Ο Πορτογάλος είχε το θάρρος να μιλήσει ανοιχτά για το λάθος των οπαδών του Παναθηναϊκού, στο θέμα με τον Περέιρα και είναι προς τιμήν του!

Για το αγωνιστικό κομμάτι, σχολίασε: "Μειώσαμε τη διαφορά από την κορυφή, πήραμε μια σημαντική νίκη και δεν επιτρέψαμε στον Ολυμπιακό να μας κάνει ευκαιρίες. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα".

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :