Σάββατο 2 Μαΐου 2015

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΕΝΟΣ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ!



Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον Βασίλη Σπανούλη, βγάζοντας όλο το μένος του προς τον αρχηγό του Ολυμπιακού, καλώντας Τσίπρα και Κοντονή να τον... τιμωρήσουν!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε στη Novasports: «Δεν είχε γίνει τίποτα σ' ένα γεμάτο γήπεδο! Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος κι άξιζε να νικήσει. Από την άλλη ο Σπανούλης που έχει πλουτίσει από το μπάσκετ κι είναι παράδειγμα για μικρά παιδιά, αυτός ο άνθρωπος κατάφερε να χαλάσει μία γιορτή. Ένας τιποτένιος, ένας ελεεινός τύπος κατάφερε να χαλάσει αυτή τη γιορτή και πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο. Κάνω έκκληση στον Πρωθυπουργό κ. Τσίπρα , στον κ. Κοντονή να τον τιμωρήσουν παραδειγματικά. Αυτό το μπάσκετ θέλουμε; Ο Σπανούλης δεν έχει χώρο στο ελληνικό μπάσκετ. Ελπίζω πραγματικά κάποιος να βρεθεί να τιμωρήσει αυτό τον άνθρωπο. Δεν έπεσε ούτε κέρμα σήμερα. Ήρθε ο κόσμος εδώ σε μία γιορτή. Τους έχουμε κερδίσει τους Ολυμπιακούς με κάθε τρόπο. Κι έρχεται ο κ. Σπανούλης να πανηγυρίσει με αυτό τον τρόπο;»

* Τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο θα τον τιμωρήσει κάποιος για τις προσβολές στον καλύτερο παίκτη της Ευρώπης; Ή εχει το ακαταλόγιστο;...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :