Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ... ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ!



Δεν αποδέχεται την ποινή που επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την ίδια (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Χαρακτηρίζει αντισυνταγματικές τις αποφάσεις του αθλητικού δικαστή και τονίζει ότι... δε θα εφαρμοστούν!

Καμία διάθεση να εφαρμόσει τις ποινές που επιβλήθηκαν στην ίδια και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο (για δηλώσεις του τελευταίου εναντίον του ΕΣΑΚΕ, των οργάνων του και του Ολυμπιακού) δεν έχει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή τους οι «πράσινοι» ξεκαθαρίζουν ότι δεν αναγνωρίζουν τη δικαιοδοσία του αθλητικού δικαστή και αφού χαρακτηρίζουν... «αντισυνταγματικές» τις αποφάσεις του, προαναγγέλλουν ότι θα παραμείνουν, γι' αυτό το λόγο, ανεφάρμοστες.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Οι σημερινές “έγκαιρες” αποφάσεις του ΜΔΟ ΕΣΑΚΕ με τις οποίες τιμωρούνται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν μπορούν να τύχουν εφαρμογής, επειδή:

1) Η αναγκαστική διαιτησία απαγορεύεται από το άρθρο 8 του Συντάγματος.

2) Άρα, η διαιτητική δικαιοδοσία του ΜΔΟ περιορίζεται μόνο σε όλους όσοι είχαν προσυπογράψει την Προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

3) Ο κ. Δημήτριος Π. Γιαννακόπουλος δεν έχει προσυπογράψει ως μέτοχος την ως άνω Προκήρυξη και κατά συνέπεια δεν υπάγεται στη δικαιοδοσία του ΜΔΟ, ακόμη κι αν μπορούσε να θεωρηθεί πως παραμένει μέτοχος στην άνω Α.Ε.- γεγονός αβάσιμο.

4) Λόγω των προαναφερθέντων, οι δύο ως άνω αποφάσεις, όπως και οι λοιπές εκδοθείσες από το Νοέμβριο του 2014, ως αντισυνταγματικές, θα παραμείνουν ανεφάρμοστες».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :