Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΝΕΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ... «ΠΑΙΖΕΙ» ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Ο Χιλιανός «μάγος», Χόρχε Βαλντίβια, είναι μέσα στους ποδοσφαιριστές που... «παίζουν» δυνατά για τον Ολυμπιακό όπως φημολογείται στην πατρίδα του!

Ένας ποδοσφαιριστής που είχε προταθεί και στο παρελθόν (2011 και 2013) στον Ολυμπιακό, αλλά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει, επανέρχεται στο προσκήνιο.

Δημοσιεύματα από τη Χιλή αναφέρουν πως ο Χόρχε Βαλντίβια είναι στη λίστα των ερυθρόλευκων, καθώς έχει προταθεί, και η περίπτωσή του μόνο… αδιάφορη δεν θα είναι στο Λιμάνι.

Ο Βαλντίβια μετά από τέσσερα χρόνια στην Παλμέιρας δύσκολα θα συνεχίσει στη Βραζιλία, αφού στα 31 του θέλει να δοκιμάσει στην Ευρώπη όπου είχε ένα μέτριο πέρασμα από τη Σερβέτ και ένα αδιάφορο διάστημα στη Ράγιο!

Ο Βαλντίβια έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες, όπως και η Κορίνθιανς η οποία όμως δεν δείχνει τη διάθεση να τον αποκτήσει αλλά και η Κρουζ Αζούλ που ασχολείται έντονα μαζί του, και σίγουρα θα απασχολήσει και τον Ολυμπιακό καθώς πρόκειται για ένα «δεκάρι» που μπορεί να… βγάλει μάτια με τις εμπνεύσεις του.

Παράλληλα, θεωρείται και παίκτης… κράχτης, αν και δεν είναι του βεληνεκούς Ροναλντίνιο ή Κακά, ενώ εκτός από το οργανωτικό κομμάτι μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά, παίζοντας ακόμα πιο ψηλά στο γήπεδο.

Όσο για την κατάστασή του; Είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει αγωνιστεί βασικός σε όλα τα ματς της Χιλής στο Κόπα Αμέρικα, δίνοντας δυο ασίστ στο 5-0 επί της Βολιβίας στο τελευταίο ματς της φάσης των ομίλων…

Δείτε τον εν δράσει:




Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :