Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΤΑ... ΑΚΡΙΒΗ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΤΑΝΣΤΟΝ!



Το συμβόλαιο του Μπράιαντ Ντάνστον με τον Ολυμπιακό τελείωσε και ο Αμερικανός σέντερ που αναδείχθηκε δύο διαδοχικές φορές καλύτερος αμυντικός στην Ευρωλίγκα είναι φρι έιτζεντ. Σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη η αρχική πρόθεση και η προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Σέρβος ατζέντης του, Μίσκο Ρασνάτοβιτς, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net" έχει επικοινωνήσει 1-2 φορές με την διοίκηση του Ολυμπιακού και έχει ζητήσει να γίνει προσφορά, ενημερώνοντας πως ο παίκτης έχει καλές προτάσεις από ομάδες Ευρωλίγκας. Η τελευταία ήταν μέσα στα πλέι οφ, πριν τους τελικούς. Ο Ολυμπιακός που έχει στο σχεδιασμό του τον παίκτη κινείται με τους δικούς του ρυθμούς και το λογικό είναι πως θα καταθέσει πρόταση αμέσως μόλις μιλήσει με τον Κώστα Σλούκα.

Η πρόταση της Εφές

Ο Μπράιαντ Ντάνστον έχει ελκύσει το ενδιαφέρον και Ρωσικών συλλόγων, αλλά η πρόταση της Εφές είναι αυτή που συγκεντρώνει τις καλύτερες προοπτικές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα το Τουρκικό κλαμπ προσφέρει 1.8 εκατομμύρια δολάρια για 2 χρόνια (πιθανότατα η δεύτερη σεζόν δεν είναι εγγυημένη και υπάρχει το επόμενο καλοκαίρι οψιόν αποδέσμευσης με κάποια αποζημίωση). Την συγκεκριμένη πρόταση είναι από δύσκολο ως απίθανο να την... ματσάρει ο Ολυμπιακός, που για κάθε παίκτη θέτει ένα “οικονομικό ταβάνι” και δεν το ξεπερνάει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ντάνστον στην Εφές προορίζεται για αντικαταστάτης του Στέφαν Λάσμε και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει πολύ πριν χτυπήσει σοβαρά ο Νέναντ Κρίστιτς. Ο Λάσμε έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, που περιλαμβάνει όρο αποδέσμευσης μέσα στο καλοκαίρι. Ο Ντάνστον δεν έχει υπογράψει ακόμα στην Εφές, είναι πιθανό να προλάβει ο Ολυμπιακός να του καταθέσει πρόταση, αλλά πολύ δύσκολα οι δύο πλευρές θα τα βρούνε.

Το μπάτζετ των πρωταθλητών είναι συγκεκριμένο και αν είναι να γίνει υπέρβαση σε μια υπόθεση ανανέωσης, αυτή θα είναι του Σλούκα.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :