Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΕΝΑΣ... ΚΙΝΓΚ-ΚΟΝΓΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΝΤΑΝΣΤΟΝ! (PHOTO & VIDEOS)

Mετά τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα Ντάνστον (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και την πρόταση της Εφές στο λιμάνι δε θα μείνουν με... σταυρωμένα χέρια. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει το ψάξιμο, παρόλο που θα γίνει συνάντηση με τον Ντάνστον και μία περίπτωση για την οποία έχει γίνει ήδη ερώτηση και μπορεί να παίξει δυνατά είναι ο Αμερικανός σέντερ Πάτρικ Γιανγκ, (23 χρ. - 2.09) που εντυπωσίασε φέτος με την Γαλατάσαραϊ. Ο Γιανγκ, πάντως, έχει θέσει προτεραιότητα να παίξει στο ΝΒΑ με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.

To παρατσούκλι του είναι... Κινγκ-Κονγκ εξαιτίας της υπερφυσικής του δύναμης, αφού όπως μπορείτε να δείτε στο δεύτερο βίντεο τραβάει μέχρι και... αυτοκίνητα με την ανάλογη φυσικά μουσική υπόκρουση!

Ολοκλήρωσε τη φετινή Ευρωλίγκα με 60% στα δίποντα και 63.2% στις βολές. Παίκτης που του αρέσει να παίζει πάνω από το στεφάνι, συμπαθητικό σουτ από τα 4 μέτρα και πολύ καλός αμυντικός.

Δείτε τα στατιστικά του στην Ευρωλίγκα την περασμένη σεζόν :




















Δείτε





Δείτε τον στα βίντεο που ακολουθούν :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :