Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

«ΤΙΤΙΒΙΣΜΑ» ΓΕΜΑΤΟ... ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΝΤΑΝΣΤΟΝ! (ΡΗΟΤΟS)



Ο μάνατζερ του Μπράιαντ Ντάνστον, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, προανήγγειλε... ανακοινώσεις τη Δευτέρα και όλα δείχνουν πως θα αφορούν τη συμφωνία του Αμερικανού σέντερ με την Αναντολού Εφές.

Ο Μπράιαντ Ντάνστον οδεύει ολοταχώς προς την Αναντολού Εφές και ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, με ένα «τιτίβισμα» γεμάτο... νόημα προανήγγειλε ανακοινώσεις από τη Δευτέρα.

Ο διάσημος ατζέντης και ο Αμερικανός σέντερ, οοποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό είχαν ραντεβού προ ημερών στη Γλυφάδα και ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη αποδεχτεί την πρόταση των Κυπελλούχων Τουρκίας για διετές συμβόλαιο έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων.

«Επέστρεψα σήμερα από μια σύντομη επίσκεψη στην Κωνσταντινούπολη. Άρα, μπορείτε να περιμένετε κάποια νέα από αύριο», έγραψε λίγο μετα τα μεσάνυχτα στο Twitter ο Ραζνάτοβιτς.



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :