Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο... 5ος ΓΚΑΡΝΤ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *BINTEO*

Όπως όλα δείχνουν τις τελευταίες ώρες, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος διάλεξε τον παίκτη που θ'αποτελέσει τον αντι-Κατσίβελη φέτος στον Ολυμπιακό.

Αυτός πρόκειται να είναι ο 27χρονος (27/5/1988) γκαρντ Γιάννης Αθηναίου, (1.96 ύψος) ένας παίκτης που έχει συνεργαστεί με τον ερυθρόλευκο κόουτς στον Πανιώνιο. Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας που πολύ δύσκολα θα χαλάσουν τη μεταγραφή.

Aπό 7/7 σας είχαμε ενημερώσει για τα δεδομένα που υπήρχαν στο λιμάνι για την απόκτηση δύο ακόμα γκαρντ. Η εξέλιξη με Αθηναίου πιθανότατα να... "μαρτυράει" και το αίσιο της κατάληξης στην υπόθεση Χάκετ (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Αθηναίου πέρυσι ήταν στην προεπιλογή του Φώτη Κατσικάρη για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ισπανία, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-14 αγωνίστηκε στην Αρμάνι Μιλάνο. Πέρσι άρχισε τη χρονιά στην Τούρκικη Εσκίσεχιρ και κατέληξε στην ΑΕΚ.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί :




Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :