Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

«ΜΑΧΗ» ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!



«Μάχη» για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά αναμένεται να… ξεκινήσει στην Αγγλία μεταξύ της Άρσεναλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο διεθνής αμυντικός αποχώρησε το προηγούμενο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για τη Ρόμα και οι εμφανίσεις του με τους «τζιαλορόσι» φαίνεται πως έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον ομάδων από το εξωτερικό. Όπως είναι γνωστό, ο Αρσέν Βενγκέρ παρακολουθεί εδώ και καιρό την εξέλιξη του διεθνή άσου, ωστόσο, φαίνεται πως απέκτησε έναν σημαντικό… εχθρό στην «κούρσα» για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το «Talksport» στο… κόλπο για την μεταγραφή του έχει μπει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναμφίβολα, πρώτος στόχος των «κόκκινων διαβόλων» είναι ο Σέρχιο Ράμος, όμως, σε περίπτωση που δεν… προχωρήσει η μεταγραφή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, στο… στόχαστρο θα μπει ο Κώστας Μανωλάς.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :