Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ... ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (PHOTO)



Θέμα... ωρών φέρεται να είναι η επίσημη λύση της συνεργασίας του Περπέρογλου με την Εφές, την ώρα που οι Τούρκοι «μπλέκουν» τον Ολυμπιακό.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητά ο "Πέρπε", ο οποίος τις επόμενες ώρες αναμένεται να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Εφές.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Τουρκία και να αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα να έρθει και το... πρόωρο διαζύγιο. Μάλιστα, μέσα από... τιτίβισμά του ο λογαριασμός «aras» στο twitter - ο οποίος ασχολείται αποκλειστικά με θέματα της Εφές - είπε... αντίο στον Έλληνα φόργουορντ και όπως όλα δείχνουν, μέσα στην ημέρα θα ακολουθήσουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Μάλιστα, πριν καν ολοκληρωθεί και τυπικά η λύση της συνεργασίας του Περπέρογλου με την ομάδα του Ίβκοβιτς, ήδη ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους... φήμες για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, με τους Τούρκους να μιλούν για ενδεχόμενη επιστροφή του στους ερυθρόλευκους, χωρίς, όμως να υπάρχει ακόμα κάτι...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :