Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΤΟ... ΘΗΡΙΟ! (Scouting Report VIDEO)

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον η υπόθεση του Πάτρικ Γιανγκ στον Ολυμπιακό και απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις, αφού ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 23χρονο (2.09 μ) σέντερ.

Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα επισημοποιηθεί η συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρονιά (1+1), με τους Αγγελόπουλος να κάνουν την πολύ μεγάλη κίνηση και να καλύπτουν το κενό του Ντάνστον με τον καλύτερο τρόπο.

Για να τα καταφέρουν έπρεπε να κάνουν την οικονομική υπέρβαση πάντως, αφού ο παίκτης θα έχει ετήσιο συμβόλαιο κοντά στις 850.000 δολάρια το χρόνο!  

Δεν ήταν όμως μόνο τα χρήματα που έπεισαν τον παίκτη ν'αποσύρει τη συμμετοχή του από τη summer league του ΝΒΑ και να πιάσει λιμάνι, αλλά κυρίως ο τρόπος που τον προσέγγισαν οι πρόεδροι, καθώς και η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε μία κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας!  Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Γιανγκ αρνήθηκε την καλύτερη οικονομικά πρόταση του... Κουτλουάι (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Δείτε το εκπληκτικό scouting report του Πάτρικ Γιάνγκ στο βίντεο που ακολουθεί :

(Δείτε περισσότερα βίντεο του παίκτη ΕΔΩ

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :