Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

«ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΤΑ ΚΟΣΤΑ!» *BINTEO*



Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει από 13/8, (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ), ο Μανουέλ Ντα Κόστα είναι πολύ κοντά στο να... πιάσει Λιμάνι!

Πλέον ήρθε και η επιβεβαίωση, αφού ο Μαγιούν Οτιακμάζ, πρόεδρος της Σίβασπορ, μιλώντας στα ΜΜΕ της Τουρκίας σήμερα επισήμανε ότι έχει ανοίξει για τα καλά ο... δρόμος για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του παίκτη!

«Συμφωνήσαμε με Ολυμπιακό για τον Μανουέλ Ντα Κόστα. Είναι γεγονός. Επίσης έχει αποδεχθεί και ο ίδιος το να γίνει αυτή η μεταγραφή», τόνισε σχετικά ο ισχυρός άνδρας της Τούρκικης ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του είχε ταχθεί εξαρχής υπέρ της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, δείχνοντας το πόσο πολύ θέλει να... πιάσει Λιμάνι.

Όλα δείχνουν πως είναι πλέον θέμα ωρών να κλείσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση για να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για Ελλάδα ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :