Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ Ο ΣΤΟΠΕΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Oλυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να κλείσει τον πρώτο (τουλάχιστον) στόπερ του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ολυμπιακός έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με την Σίβασπορ για τον 29χρονο διεθνή Μαροκινό (με πορτογαλικό διαβατήριο), Μανουέλ Ντα Κόστα.

Aπό χθες σας ενημερώσαμε σχετικά για τις προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού για την απόκτηση του παίκτη, δείτε το θέμα ΕΔΩ.

Για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή απομένει να συμφωνήσει ο ίδιος ο παίκτης με τον Ολυμπιακό, που θεωρητικά είναι το πιο... εύκολο, αφού έχει προτεραιότητα τον Ολυμπιακό και το Τσάμπιονς Λιγκ παρά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Nα σημειωθεί ότι ο Ντα Κόστα είναι συνολικά 26 φορές διεθνής (2 γκολ) με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας -γι'αυτό και το Πορτογαλικό διαβατήριο), ενώ είναι επίσης 8 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκο. Με τη Σίβασπορ έχει 46 συμμετοχές και 8 γκολ από το 2013 που ανήκει στην ομάδα.

Δείτε τον στο βίντεο που ακολουθεί :



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :