Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΡΛΟΝ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Στην Βραζιλία αποκαλύπτουν πως ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για την απόκτηση του Μαρλόν!

Από τις 5/8 σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ) για τον νεαρό Βραζιλιάνο σέντερ μπακ και τις εξελίξεις με τον παίκτη.

Σήμερα στη Βραζιλία κυκλοφόρησε ευρέως η πληροφορία περί... επίσημης προσφοράς του Ολυμπιακού στην Φλουμινένσε, η οποία όμως δεν πήρε θετική τροπή.

Για τον Μαρλόν τα δεδομένα έχουν ως εξής: το 60% των δικαιωμάτων του είναι στην Φλουμινένσε, το 10% στην εταιρεία Magnitude Sports, το 12.5% στον ατζέντη Εβάντρο Φερέιρα και το 7.5% σε ένα άλλο... γκρούπ διαμεσολαβητών.

Και μένει ένα μικρό υπόλοιπο που δεν είναι ξεκάθαρο το που ανήκει... Η Φλουμινένσε δεν προτίθεται να δώσει τον παίκτη με αγορά με κάτω από 5 εκατ. ευρώ ενώ θα προτιμούσε για φέτος να τον δώσει δανεικό για έναν χρόνο με οψιόν αγοράς.

Στη Βραζιλία εκτός από το όνομα του Ολυμπιακού, για τον οποίο τονίζεται πως θα κάνει και άλλη προσπάθεια για τον Μαρλόν έχει διαρρεύσει και αυτό της Μπαρτσελόνα...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :