Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΜΑΡΛΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΤΟΠΕΡ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *ΒΙΝΤΕΟ*



Παρόλο που οι πρώτες επαφές δεν… προχώρησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού επιστρέφουν στο… κυνήγι του 19χρονου στόπερ-χαφ της Φλουμινένσε

Νέο «κύκλο» επαφών με στόχο την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού της Φλουμινένσε, Μαρλόν, ξεκινάει ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι προσέγγισαν την ομάδα της Βραζιλίας πριν λίγο καιρό αλλά το θέμα έδειχνε να μην… προχωράει, ωστόσο τώρα επιστρέφουν δριμύτεροι και... αποφασισμένοι να φέρουν στην Ελλάδα έναν παίκτη-κλειδί.

Ο Μαρλόν σε ηλικία μόλις 19 ετών έχει καταφέρει να ξεχωρίσει ήδη σε δυο κομβικές θέσεις, αυτές του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου, έτσι αποτελεί έναν... «μπαλαντέρ» για κάθε προπονητή.

Πάντως, η περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου παραμένει δύσκολη κυρίως λόγω του οικονομικού σκέλους της, αφού η Φλουμινένσε θέλει τουλάχιστον 6 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει την ώρα που Μίλαν, Γιουβέντους και Ρόμα παρακολουθούν την περίπτωσή του!

Δείτε τον εν δράσει:










Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :