Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΠΙΑΝΕΙ ΛΙΜΑΝΙ Ο... ΕΡΝΑΝΙ!



Σε ανοικτή επικοινωνία με τη διοίκηση της Πόρτο βρίσκονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ερνάνι.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει, είναι ο «εκλεκτός» του Μάρκο Σίλβα για την αριστερή πλευρά του Θρύλου και εντός των επόμενων ημερών, ίσως και ωρών, αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε, από την Κυριακή (2/8) οι «Δράκοι» έχουν επιστρέψει στη… βάση τους μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Γερμανία.

Σύμφωνα με τα νεότερα δημοσιεύματας, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν νέες επαφές με τους Πορτογάλους και στο επόμενο διάστημα, οι δύο πλευρές αναμένεται να τα… βρουν στα 5 με 5,5 εκατομμύρια ευρώ, όσον αφορά την οψιόν που θα μπει στον δανεισμό του παίκτη για την επόμενη σεζόν.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :