Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015

ΕΣΤΕ-ΜΠΑΜΜΜ... ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!



Είναι οριστικό!

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κλείσει τον Εστέμπαν Καμπιάσο πραγματοποιώντας τη μεταγραφή του καλοκαιριού, μέχρι την... επόμενη!

Οι ερυθρόλευκοι τα τελευταία 24ωρα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη τον οποίο και έπεισαν τελικά να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, βρέθηκε στο Μιλάνο για τις τελευταίες εκκρεμότητες οι οποίες διευθετήθηκαν και αύριο, Παρασκευή, ο Αργεντίνος μέσος θα είναι στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο του και ν' ανακοινωθεί από τον Ολυμπιακό!

Οπως έχουμε αναφέρει το συμβόλαιο του Καμπιάσο θα φτάσει κοντά στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα εάν θα είναι κλειστό διετές ή 1 με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν.

Ο Ολυμπιακός με την κίνηση αυτή ανεβάζει ακόμα περισσότερο την ποιότητά του στην μεσαία γραμμή προσθέτοντας έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία σε Ρεάλ, Ιντερ, Πρέμιερ Λιγκ αλλά και Εθνική Αργεντινής!

Προφανώς και πρόκειται για... «αναβάθμιση» στα χαφ του Ολυμπιακού με τον 35χρονο χαφ να «κουμπώνει» ως 8αρι ανάμεσα σε Τσόρι και Μιλιβόγεβιτς.

Ο Καμπιάσο έρχεται στην Ελλάδα για να ζεστάνει ακόμα περισσότερο τους οπαδούς του Ολυμπιακού ενώ αναμένονται και οι άλλες μεταγραφές...

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :