Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ... ΕΛΑΜΠΝΤΕΛΑΟΥΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!



Πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ κατέθεσε σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", η Μπενφίκα για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί σε μία νέα προσπάθειά της να κλείσει άμεσα τον παίκτη!

Μετά τον Κώστα Μήτρογλου οι Λουζιτανοί επιχειρούν να κάνουν δικό τους έναν ακόμα παίκτη που ήταν στην περσινή ομάδα του Ολυμπιακού και φυσικά παραμένει μέλος της.

Η Μπενφίκα με βάση το δημοσίευμα έκανε ξανά... μπάσιμο για την απόκτηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί με μία πρόταση ύψους 6,5 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα υψηλή προσφορά που είναι και αρκετά κοντά στα... θέλω των νταμπλούχων Ελλάδας.

Οι επόμενες ώρες μπορεί να αποδειχθούν καθοριστές για το μέλλον του νεαρού Νορβηγού δεξιού μπακ και φυσικά φαίνεται πως οι Πορτογάλοι θα επιμένουν μέχρι τέλους για τον διεθνή αμυντικό.

Οι πληροφορίες του δημοσιεύματος από την Πορτογαλία αναφέρουν πως οι ερυθρόλευκοι το σκέφτονται πλέον πολύ σοβαρά και πως προσπαθούν να βάλουν στο... κόλπο και τον Ζόνας, που πέρυσι έκανε εξαιρετική χρονιά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :