Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

«ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ ΑΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» *ΒΙΝΤΕΟ*


Σύμφωνα με σέρβικα ΜΜΕ, ο 18χρονος Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας και ανήκοντας στον Ερυθρό Αστέρα, θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Γεννημένος το 1997, ήδη θεωρείται από τους πλέον ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές στη Σερβία και πως έχει πολύ μέλλον, αρκεί να... δουλευτεί σωστά και να συνεχίσει να εξελίσσει το -δεδομένα πλούσιο- ταλέντο του.

Ο 18χρονος εξτρέμ, Μπογκντάν Ρανγκέλοφ, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας "πιάνει Λιμάνι" για λογαριασμό του Ολυμπιακού και ήδη πρέπει να θεωρείται παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας.

Πέρυσι, έπαιξε στους Νέους του Ερυθρού Αστέρα, φέτος στόχευε πως θα αγωνιζόταν στην πρώτη ομάδα, αλλά υπήρξε... αλλαγή δεδομένων, συνεχίζοντας στον Θρύλο της Ελλάδας, όπως τουλάχιστον τονίζουν στην πατρίδα του.

Οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Σάσα Ζντίελαρ αγωνίζονται ήδη στον Ολυμπιακό, που πάει για... τριπλέτα από τους ερυθρόλευκους και ομογάλακτους της Σερβίας.

Είναι γνωστές άλλωστε οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στους δυο συλλόγους σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε τον νεαρό ποδοσφαιριστή εν δράσει:


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :