Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

ΚΑΛΑ... ΜΑΝΤΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΕΞ! (PHOTO & VIDEO)


Η Μίλαν αποκτά τον 20χρονο Ρομανιόλι από την Ρόμα και αυτό είναι ότι... καλύτερο για τον Ολυμπιακό που βλέπει τον δρόμο για την απόκτηση του  έμπειρου Βραζιλιάνου  ν'ανοίγει διάπλατα!

Από το πρωί έχουμε αναφερθεί στην υπόθεση Άλεξ (δείτε το θέμα και βίντεο του παίκτη ΕΔΩ), αλλά πλέον όλα δείχνουν ότι η Μίλαν που έχει αρκετούς κεντρικούς αμυντικούς, θέλει να... ελαφρώσει το ρόστερ αλλά και το μπάτζετ της.
Στη λίστα των Μιλανέζων προς αποχώρηση είναι ο Παλέτα (μάλλον πάει Αταλάντα) και ο Άλεξ!

Η Μίλαν πλέον είναι διατεθιμένη να μην ζητήσει τον... ουρανό με τ'άστρα για να παραχωρήσει τον 33χρονο στόπερ, ενώ τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία λένε ότι μπορεί ακόμη να μείνει και ελεύθερος! 

Πάντως υπάρχουν ομάδες που περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τον Άλεξ προκειμένου να "χτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή. Μέσα σε αυτές είναι και η σημερινή αντίπαλος του Ολυμπιακού στο φιλικό του Καραϊσκάκη, Μπεσίκτας...


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :