Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ... ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΗΝ ΑΕΚ! (VIDEO & PHOTO)



Στο πρωινό προσκλητήριο του Τραϊανού Δέλλα για την προπόνηση, υπήρχε μια απουσία και μάλιστα... αδικαιολόγητη!

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr", ο Ραφίκ Τζιμπούρ δεν εμφανίστηκε στα Σπάτα και μάλιστα δεν είχε ενημερώσει και κανέναν για την απουσία του. Το... ατόπημα προφανώς και είναι σοβαρό και έρχεται περίπου δυο εβδομάδες, μετά το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Αλγερινό επιθετικό, στο φιλικό με την Ανόρθωση (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ο Τραϊανός Δέλλας είχε πει ήδη από τότε, πως όχι μόνο για τον Τζιμπούρ, αλλά για κανέναν παίκτη της ΑΕΚ, δεν πρόκειται να υπάρξει δεύτερη ευκαιρία μετά από κρούσμα απειθαρχίας.

Μένει να φανεί πλέον πως θα γίνει η... διαχείριση της σημερινής (12/8) αδικαιολόγητης απουσίας του πρώην Αλγερινού επιθετικού του Ολυμπιακού από την προπόνηση της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πάντως, ο Τζιμπούρ επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και του είπε ότι... δεν γνώριζε ότι έχουν πρωινή προπόνηση σήμερα!

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :