Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ... ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ


Ο Δημήτρης Μαυροειδής δεν έχει αποφασίσει ακόμα σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί σύντομα, με τον έμπειρο σέντερ να βρίσκεται ανάμεσα σε... ΠΑΟΚ και Κηφισιά.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, ωστόσο η οικονομική προσφορά που του έχουν καταθέσει δεν ικανοποιεί τον 30χρονο σέντερ. Γι αυτό τον λόγο εξετάζει το ενδεχόμενο να υπογράψει «ανοικτό» συμβόλαιο με την Κηφισιά, που θα του δίνει την δυνατότητα να μπορεί να φύγει από την ομάδα σε περίπτωση που βρει κάποιο σύλλογο στο εξωτερικό. Κάτι τέτοιο δεν το δέχεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος, όμως, του δίνει την προοπτική να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, παίζοντα στο EuroCup.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού την περασμένη αγωνιστική περίοδο, φορώντας την φανέλα της Νέας Κηφισιάς πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά, έχοντας κατά μέσο όρο 13,96 πόντους και 7,54 ριμπάουντ σε 26 αγώνες της basketleague, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει μια και καλή τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε στο παρελθόν.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :