Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΑΚΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. ΑΠΟ... ΠΡΑΝΙΤΣ!


Γνωρίζουν καλά την αλήθεια οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και μερικές φορές τους πιάνει… κρίση αυτογνωσίας λέγοντας την αλήθεια.

Αυτό έκανε και ο Ντάνιελ Πράνιτς μιλώντας σε Κροάτες δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν να… εκμαιεύσουν πληροφορίες για τα προσεχή παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Champions League.

Ο παίκτης των «πράσινων», τους ξεκαθάρισε ότι στο παιχνίδι στην Ελλάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους περιμένει μία δύσκολη βραδιά, λέγοντας χαρακτηριστικά... «Ξεχάστε το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Ό,τι κάνετε, πρέπει να το κάνετε στο πρώτο ματς, στο Ζάγκρεμπ. Μέσα στο σπίτι του, ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολο να χάσει παιχνίδι. Η ευκαιρία της Ντιναμό είναι στο Ζάγκρεμπ».

Έχει καταλάβει καλά και ο Πράνιτς ότι το Καραϊσκάκη αποτελεί μία από τις πιο «καυτές» και παράλληλα δύσκολες έδρες στην Ευρώπη, δείχνοντάς το αυτό με τις συγκεκριμένες δηλώσεις που έκανε στους Κροάτες δημοσιογράφους.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :