Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ... «ΔΕΝΕΙ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!


Οι σούπερ εμφανίσεις του Κώστα Φορτούνη αναμένεται να ...επιβραβευθούν άμεσα από την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, δουλευταράς και με μεγάλη ποιότητα που έχει αποτυπωθεί με τον πλέον περίτρανο τρόπο στις εμφανίσεις του. Ένας παίκτης για τον οποίο όλοι έχουν να πουν τα καλύτερα στον Ολυμπιακό και είναι επόμενο και λογικό η οικονομική του επιβράβευση να είναι καθαρά... θέμα χρόνου.

Ο Κώστας Φορτούνης που έχει αναδειχθεί έως τώρα σε MVP των ερυθρόλευκων στο πρωτάθλημα και με ένα σούπερ ματς στο Λονδίνο και άλλο ένα στην Τούμπα όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο βελτιωμένος παρουσιάζεται, αποδεικνύοντας ότι ο Ολυμπιακός πέτυχε… φλέβα χρυσού πέρυσι, όταν αποφάσισε να τον αποκτήσει, για να ικανοποιήσει την προσωπική επιθυμία του προέδρου του, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με δεδομένο ότι το ενδιαφέρον των ξένων συλλόγων έχει ήδη εκδηλωθεί, μέσω σκάουτινγκ, κι επειδή ο διεθνής μέσος αν μη τι άλλο αξίζει μια ανταμοιβή για τη μέχρι τώρα προσπάθειά του, οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να τού προσφέρουν νέο συμβόλαιο, φυσικά με αυξημένες αποδοχές. Επομένως ένα νέο συμβόλαιο με μία υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης μπαίνει στο... κόλπο για τον διεθνή μεσοεπιθετικό. Ένα καινούριο deal που θα περιλαμβάνει και... limit up των ετήσιων αποδοχών του.

Ήδη ομάδες από την Premier League μετά το ματς με την Άρσεναλ έχουν στρέψει το βλέμμα τους προς τον διεθνή μέσο του Θρύλου που κέρδισε για τα καλά τις εντυπώσεις στην Αγγλία. Και πως να μην το κάνει όταν βγήκε από την UEFA MVP της αναμέτρησης στο Emirates και ενώ μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της περασμένης αγωνιστικής στο Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Και φυσικά όχι ένα τόσο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο σαν τον Φορτούνη. Όπως λειτούργησε με τα νέα συμβόλαια των Μανιάτη, Σιόβα και παλαιότερα των Μήτρογλου και Αβραάμ και όπως έχει επιβραβεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κάθε Έλληνα παίκτη με σημαντική προσφορά στον σύλλογο, το ίδιο θα πράξει και με τον Φορτούνη.

Που εκτός από τον επόμενο μεγάλο ηγέτη των ερυθρόλευκων είναι και το... next big thing του ρόστερ από τους Έλληνες παίκτες!

Χθες (5/10), μάλιστα, ο διευθύνων σύμβουλος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, είχε συνάντηση με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Πολ Κουτσολιάκο. Ολα δείχνουν, βέβαια, ότι επρόκειτο για ένα συμπτωματικό ραντεβού στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ωστόσο οι δυο τους τα είπαν για αρκετή ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, παρακολούθησε σκάουτερ για λογαριασμό της Τότεναμ, όπως σας ενημερώσαμε, με το βλέμμα του στραμμένο στον Φορτούνη, ο οποίος έδωσε στις ασίστ και στα δυο γκολ των πρωταθλητών.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :