Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ... ΗΤΤΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ Η ΝΤΙΝΑΜΟ! *VIDEO HIGHLIGHTS*


Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχασε 1-0 απο την Σπλιτ και ο διαιτητής έδειξε 9 λεπτά καθυστερήσεων! Στο διάστημα αυτό πάντως η ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού δεν κατάφερε κάτι και έτσι έρχεται... ηττημένη στο Καραϊσκάκη!

Λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει στην Ελλάδα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ηττήθηκε στο Σπλιτ με γκολ του Φράνιτς.

Οι πρωταθλητές Κροατίας, γνώρισαν μάλιστα τη δεύτερη σερί ήττα τους στο πρωτάθλημα μετά από εκείνη της περασμένης αγωνιστικής από την Ριέκα και έρχονται με... κακή ψυχολογία για το ματς με τον Θρύλο.

Μάλιστα, ο Ζόραν Μάμιτς, είδε έναν από τους καλύτερους παίκτες του να αποχωρεί στο 45ο λεπτό του ματς. Ο λόγος για τον Χιλάλ Σουντανί ο οποίος αποχώρησε εσπευσμένα.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Ντιναμό θα εξεταστεί λογικά το Σάββατο για να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραυματισμού του και αν προλαβαίνει το ματς της Τετάρτης με τους ερυθρόλευκους.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :