Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣ... ΑΝΑΒΟΛΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ VOLLEY LEAGUE!


Παραμένει το χάσμα μεταξύ της Ομοσπονδίας Διαιτητών Βόλεϊ και της ΕΣΑΠ και όπως φαίνεται... δύσκολα θα αποφευχθεί η αναβολή της πρεμιέρας της Volleyleague.

Η ΕΣΑΠ από την πλευρά της κατέβαλε μέρος των οφειλομένων της προηγούμενης περιόδου, ωστόσο υπάρχει διαφωνία στις προτάσεις για μείωση των αποδοχών των διαιτητών αλλά και την μη παρουσία εποπτών σε παιχνίδια που δε μεταδίδονται τηλεοπτικά.

Η ΟΔΒΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει από την πλευρά της ότι η μη ύπαρξη συμφωνίας δεν οφείλεται σε δική της καθυστέρηση, αφού είχε επανειλημμένα τεθεί η αναγκαιότητα τέτοια ζητήματα να επιλύονται έγκαιρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Η μη ύπαρξη συμφωνίας μεταξύ ΕΣΑΠ και ΟΔΒΕ ελάχιστες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος δεν οφείλεται σε δική μας καθυστέρηση, αφού από την πλευρά μας επανειλημμένα έχει τεθεί η αναγκαιότητα αυτά τα ζητήματα να επιλύονται έγκαιρα, πολύ πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Για να υπάρξει συμφωνία για τη φετινή χρονιά, εφόσον δέχεστε οι αποζημιώσεις διαιτησίας να παραμείνουν αμετάβλητες συνολικά και για όλο το διαιτητικό σώμα (διαιτητές, επόπτες, σημειωτές, παρατηρητές), είναι απαραίτητο να επιλυθούν τα εξής ζητήματα μεταξύ ΕΣΑΠ-ΟΔΒΕ:

- Να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο φορέων συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των οφειλών (πλέι-οφ και πλέι άουτ) της περσινής αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

- Να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο φορέων συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα καταβολής των αμοιβών διαιτησίας της φετινής αγωνιστικής περιόδου 2015-16, χωρίς να μεταφερθεί η πλήρης εξόφληση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

- Να συμφωνηθεί μεταξύ των δύο φορέων η συμμετοχή σε όλους τους αγώνες διαιτητών, παρατηρητή-κομισάριου, σημειωτή και τουλάχιστον δύο εποπτών, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Η ΟΔΒΕ, επιδεικνύοντας πνεύμα συνεργασίας είναι πρόθυμη να συμβάλλει στην εξεύρεση λύσης και να συμμετάσχει σε διάλογο. Ελπίζουμε, γνωρίζοντας και τη δική σας θετική διάθεση, να συμβάλλει σε λύση και η ΕΣΑΠ με τις δικές της ενέργειες».

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :