Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! ΜΠΑΓΕΡΝ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1!


H oμάδα νέων του Θρύλου σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου με 0-1!

Kαλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του (σκληρού) αγώνα οι παίκτες του Θρύλου, αλλά πήγαν στ'αποδυτήρια με 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου όμως ήρθε και το γκολ από τον Μανθάτη στο 50' για τον Ολυμπιακό, που με σουτ έστειλε τη μπάλα στα Γερμανικά δίχτυα.

Το παιχνίδι πήγε να ξεφύγει κάποια στιγμή, αφού η κλωτσιά έπεφτε... σύννεφο. Τελικά, οι νέοι του Θρύλου έφτασαν στη νίκη μάλλον εύκολα.

Nα θυμίσουμε ότι και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων που έγινε στο Ρέντη, ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 με γκολ του Σάλιακα στο 82' με πέναλτι.

Με αυτή τη νίκη οι ερυθρόλευκοι έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης και περιμένουν το αποτέλεσμα στον αγώνα της Άρσεναλ με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ.

Μπάγερν : Χούντερτμαρκ, Γκσβεντ, Ίσεργουντ, Μίχελι, Στρινγκλ, Λέιμπ, Ντορς, Μπένκο, Τίλμαν, Μαρτίνοβιτς, Στρέιν (78' Ντέλα Σκιάβα)

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Νικολάου, Βατουσιάδης, Τόλι, Σάλιακας, Μεγαρίτης, Μανθάτης, Πλέγας (75' Ρέτσος), Λάτσι, Κιρτζιαλίδης (62' Βρουσάι), Χαντζάρας (83' Λάμπρου).
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :