Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΧΑΝΤΕΡ!


Γλίτωσε τα χειρότερα ο Οθέλο Χάντερ! Η ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς των ερυθρόλευκων με τον ΠΑΟΚ, έδειξε πως δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα!

Ο Αμερικανός σέντε, όπως σας ενημερώσαμε αποχώρησε τραυματίας, στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, έχοντας γυρίσει το δεξί του πόδι, ωστόσο τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεων έδειξαν πως έχει αποφύγει τα χειρότερα.

Αμέσως, μετά τον τραυματισμό του στο πόδι, τοποθετήθηκε πάγος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, όπως αναφέραμε.

Τα αποτελέσματα της ακτινογραφίας έδειξαν πως ο Χάντερ δεν έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, ωστόσο το μέγεθος της ζημιάς και ο χρόνος αποθεραπείας του θα γίνει γνωστός την Τρίτη (3/11) με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού από την Θεσσαλονίκη, όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :