Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΟΡΤΟ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΡΝΗΣΕΙΣ ΣΙΛΒΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


Οι Πορτογάλοι φέρνουν και πάλι στο προσκήνιο το όνομα του Μάρκο Σίλβα, με τον μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό TSF να αναφέρει πως είναι αρκετά πιθανό να αποτελέσει τον... διάδοχο του Χουλέν Λοπετέγι στον πάγκο της Πόρτο.

Μπορεί τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Μάρκο Σίλβα να έχουν απαντήσει αρνητικά στην Πόρτο και στο ενδιαφέρον της για τον προπονητή των ερυθρόλευκων, ωστόσο οι Πορτογάλοι επαναφέρουν το όνομά του για τους «Δράκους».

Σύμφωνα με τον εν λόγω ραδιοφωνικό σταθμό, η Πόρτο θα ...επιστρέψει για τον Μάρκο Σίλβα, ο οποίος φέρεται να παραμένει το πρώτο όνομα στη λίστα του Πίντο ντα Κόστα για να διαδεχθεί τον Χουλέν Λοπετέγι στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μάλιστα, στην Πόρτο θέλουν να τελειώνουν με το θέμα προπονητή μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε, μετά και το νέο χθεσινό «στραπάτσο» από την Γκιμαράες.

Όπως υποστηρίζει ο πορτογαλικός ραδιοφωνικός σταθμός, η περίπτωση της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Πόρτο από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο απομακρύνεται και ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού αποτελεί και πάλι την προτεραιότητα της Πόρτο.

Ο Μάρκο Σίλβα παρουσιάζεται ως ο διακαής πόθος του προέδρου του πορτογαλικού συλλόγου, Πίντο ντα Κόστα, ο οποίος έχει εντυπωσιαστεί από τις ικανότητες του και τα αποτελέσματά του στην Ελλάδα με τον Ολυμπιακό.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :