Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΓΙΑ ΡΟΣΙ ΚΑΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Νέα δημοσιεύματα σήμερα στην Ιταλία σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Τζουζέπε Ρόσι της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το "calcionews24" ο Ολυμπιακός είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 28χρονο επιθετικό, τονίζοντας ότι προτίθεται να στείλει άνθρωπο στην Φλωρεντία για να διαπιστώσει τις πιθανότητες να γίνει μια τέτοια κίνηση.

Οι Ιταλοί αναφέρουν ότι ο Ιταλοαμερικανός φορ έχει συμβόλαιο έως το 2017 με ετήσιο κασέ 2 εκ. ευρώ, η Φιορεντίνα θέλει να τον πουλήσει, αλλά το πιθανότερο σενάριο είναι να τον δανείσουν σε κάποια ομάδα από αυτές που έχουν ενδιαφερθεί (Τζένοα, Λεβάντε, Βιγιρεάλ, Γουέστ Χαμ, Ολυμπιακό).

Επιπλέον προσθέτουν ότι πριν από λίγο καιρό είχε ενδιαφερθεί έντονα ο Στραματσόνι για να πάρει τον Ρόσι στον Παναθηναϊκό, αλλά έκανε πίσω λόγω... υψηλού κόστους.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :