Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΑΠΟ ΠΕΡΑΣΟΒΙΤΣ!


Η Λαμποράλ Κούτσα υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (7/1, 21:30) για τη δεύτερη αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους ερυθρόλευκους.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Βάσκων, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα στη Βιτόρια:

«Όταν παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό όλα μπορούν να συμβούν και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σωματικά και πνευματικά. Τους έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές φέτος, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και γνωρίζουμε πόσο δύσκολη θα είναι η αποστολή μας.

Είναι μια ομάδα που αποδίδει καλά στο τοπ επίπεδο εδώ και πολλά χρόνια παίζοντας ομαδικά. Πλέον, έχει ένα πολύ καλό παιχνίδι δύναμης και ταχύτητας που την χαρακτηρίζει. Ξέρουμε ότι θα έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο όπως έγινε και στο πρόσφατο ματς με την Ρεάλ Μαδρίτης. Η έδρα και η παρουσία του κόσμου μας μάς δίνει έξτρα ώθηση και κίνητρο, αλλά πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο, που είναι μεγάλη και πολύ έμπειρη ομάδα».

Από την πλευρά των παικτών της Λαμποράλ, δηλώσεις έκανε ο Φαμπιάν Κοζέρ, ο οποίος υπογράμμισε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, πολύ σοβαρή και δεν σου δίνει τίποτα εύκολα. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Μπορούμε να περιμένουμε ένα παιχνίδι δύναμης και θα είναι πολύ δύσκολο. Η «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» είναι μία σκληρή έδρα για τους αντιπάλους μας, με τον κόσμο μας να μας στηρίζει, αλλά η Ευρωλίγκα απαιτεί να παίξουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο για να φτάσουμε στη νίκη».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :