Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όπως προκύπτει τις τελευταίες ώρες, δεν πρόκειται να διαξαχθεί ο αγώνας Ηρακλής - Ολυμπιακός, αφού η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης εισηγήθηκε τη μη διεξαγωγή του για λόγους ασφαλείας.

Το τεταμένο... κλίμα στη Θεσσαλονίκη, εκεί που ο καθένας κάνει ότι γουστάρει και στο τέλος η τιμωρία του είναι ίδια με αυτών που δεν φταίνε, οδηγεί στην απόφαση να μην διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση! 

Από τη στιγμή λοιπόν που υπάρχει αρνητική εισήγηση από την αστυνομία, δύσκολα θα δώσει το "οκ" για τη διεξαγωγή του αγώνα ο Υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Η ανακοίνωση ότι δεν θα διεξαχθεί ο αγώνας αναμένεται εντός της ημέρας και... περαστικά μας!

Το κύπελλο το σταματήσαμε, αναβολή σε αγώνα πρωταθλήματος επειδή έτσι θέλουν οι... οπαδοί του ΠΑΟΚ και τιμωρία σε Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Ηρακλή (ΑΕΚ δεν λέμε γιατί αυτοί μάλλον... χάρηκαν αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις τους, σιγά μην ήθελαν να συναντηθούμε στον τελικό)!

Καμαρώστε τους!

Θυμηθείτε την χθεσινή ανακοίνωση του Ηρακλή που τα... είπε όλα ΕΔΩ.



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :