Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ... ΠΕΔΟΥΛΑΚΗ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός έκανε καταγγελία για τη συμπεριφορά του προπονητή του Παναθηναϊκού, Αργύρη Πεδουλάκη, στον τρίτο ημιτελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Αρη στο “Nick Galis Hall”.

Ο Έλληνας τεχνικός των "πράσινων" είχε έντονο διαπληκτισμό μετά το τέλος του αγώνα με οπαδούς του Αρη και η ένταση συνεχίστηκε και στη συνέντευξη τύπου (θυμηθείτε τι έκανε και δείτε το σχετικό βίντεο ΕΔΩ).

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν καταγγελία για τη συμπεριφορά του προπονητή του “αιώνιου” αντιπάλου τους στο ματς με τους “κιτρίνους” όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Χαλβατζάκης.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ δήλωσε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος: “Είναι πάγια η θέση μου ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι. Δεν είναι αυτής της στιγμής το θέμα. Είναι αλήθεια πάντως, πως έχει γίνει καταγγελία”.

Ο Αργύρης ΠΕδουλάκης σχολίασε πως “θα υπερασπίζομαι κάθε φορά που βλέπω δύο 50αρηδες να την πέφτουν σε ένα παιδί όπως ο Φώτσης που έχει χάσει τη μητέρα του. Θα τον υπερασπίζομαι μέχρι τέλους. Αν ο Ολυμπιακός πιστεύει ότι αυτό είναι λάθος, εγώ θα επιμείνω σε αυτό που έχω μεγαλώσει”.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για την καταγγελία και τόνισε πως “δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν είμαι αρμόδιος για αυτό”.


Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :