Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΚΕΦΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΟΛΑΪΤΑΝ, ΑΛΛΑ...


Ο Μάικλ Ολαϊτάν δείχνει αποφασισμένος να καθιερωθεί ξανά στον Ολυμπιακό, ωστόσο... ο ανταγωνισμός που θα έχει για την επίθεση θα είναι μεγάλος.

Ο Ολαϊτάν επέστρεψε στο ρόστερ των ερυθρόλευκων με σκοπό να διεκδικήσει την παραμονή του σε αυτό και τουλάχιστον στο πρώτο διάστημα της προετοιμασίας του Λάνγκενφελντ κάνει ότι μπορεί για να το καταφέρει. Δουλεύει σκληρά και είναι πολύ ορεξάτος αλλά και αποτελεσματικός καθώς ξεχωρίζει διαρκώς και στις επιθετικές ασκήσεις αλλά και στα διτέρματα με γκολ, δοκάρι και ωραίες ενέργειες, όπως έχουμε αναφέρει.

Παρόλα αυτά είναι ακόμα νωρίς... και αυτό γιατό ο Ολαϊτάν θα έχει μεγάλο και έντονο ανταγωνισμό, με δεδομένο πως και ο Μάρκο Σίλβα αλλά και ο Βίκτορ Σάντσεθ τον είχαν στα πλάνα τους στις προπονήσεις για φορ περιοχής.

Στο ερυθρόλευκο ρόστερ υπάρχουν οι Μπράουν Ιντέγε και Άλαν Πουλίδο συν το γεγονός πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για να κλείσει και άλλον επιθετικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Αυτό σίγουρα βάζει στον Ολαϊτάν έξτρα... εμπόδια σε αυτήν του την προσπάθεια καθώς ξεκινάει ως Νο3 στην... ιεραρχία των επιθετικών του ρόστερ και μπορεί να γίνει και Νο4.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος την δεδομένη στιγμή για το μέλλον του, ωστόσο φαίνεται πως ο ίδιος θα παλέψει μέχρις εσχάτων για την εκ νέου καθιέρωσή του στον Θρύλο.


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :