Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

ΠΕΡΑΣΕ... ΕΝ ΜΕΡΕΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!


Με ψήφους 12-2 η Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε τη χρησιμοποίηση 6 Αμερικάνων στην Basket League, αλλά... μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός εξέφρασε τις αντιρρήσεις του (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) για την πρόταση των "πράσινων" για την αλλαγή του κανονισμού που επιτρέπει στις ομάδες της Α1 να έχουν στο ρόστερ τους μάξιμουμ 4 Αμερικάνους η λύση βρέθηκε... κάπου στη μέση.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, από το «τριφύλλι» ζήτησαν να επιτραπεί η χρησιμοποίηση 6 παικτών από τις ΗΠΑ και τελικά κάτι τέτοιο θα γίνει, αλλά μετά το τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο μισό της κανονικής περιόδου θα συνεχίσει να ισχύσει το γνωστό 4+2,, από την στιγμή που αρκετές ομάδες έχουν προχωρήσει ήδη αρκετά τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους με αυτή τη λογική.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :