Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ... ΒΕΛΓΙΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΨΙΟΝ ΓΙΑ ΛΕΑΛΙ


Εντός της ημέρας θα ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Νίκολα Λεάλι από τη Γιουβέντους στον Ολυμπιακό.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκολα Λεάλι, ο οποίος έφτασε χθες στην Ελλάδα και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη Γιουβέντους.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας ήταν τρίτη επιλογή στη «βέκια σινιόρα» και στους ερυθρόλευκους θα αποτελέσει το δίδυμο των γκολκίπερ μαζί με τον Στέφανο Καπίνο.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», ενδιαφέρον για τον 23χρονο γκολκίπερ είχαν εκδηλώσει μεταξύ άλλων η Άστον Βίλα, η Λα Κορούνια, η Λεγκανές, η Αταλάντα και η Παλέρμο.

Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας με τους κατάλληλους χειρισμούς κατάφεραν και ήρθαν σε συμφωνία με τους πρωταθλητές Ιταλίας, ενώ υπάρχει οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι με ένα… λογικό ποσό που δεν ξεπερνάει τα 3 εκατ. ευρώ.

Ο Λεάλι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο και σήμερα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, προτού υπογράψει το συμβόλαιό του και αναχωρήσει για το Βέλγιο προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, από τον Ολυμπιακό διαψεύδονται οι πληροφορίες που θέλουν τη Γιουβέντους να έβαλε όριο συμμετοχών στη συμφωνία (π.χ. 30 υποχρεωτικά ματς).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :