Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

ΚΙ ΟΜΩΣ... ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!


Μπορεί να μην θέλαμε ούτε για πλάκα να ζήσουμε ξανά το περσινό σενάριο που δεν αποκτήθηκε παίκτης στη θέση "4" και ν'αναφερθήκαμε σ'αυτό το γεγονός και για τους λόγους που δεν πρέπει να γίνει το ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ αλλά προφανώς αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα το έχουν βάλει για τα καλά το συγκεκριμένο σενάριο στο μυαλό τους και για φέτος...

Η πρόταση στον Κένι Γκάμπριελ έχει γίνει, αλλά η υπόθεση ξαφνικά... κόλλησε γιατί κάποιοι θεωρούν ότι τόσοι αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη μπορούν να βγουν με βασικό 4άρι τον Πρίντεζη και τους Αγραβάνη - Παπαπέτρου να του δίνουν βοήθειες.

Το ίδιο ακριβώς έκανε και πέρσι ο Ολυμπιακός και στα δύσκολα ο Πρίντεζης έπρεπε να παίζει 30+ λεπτά... Τ'αποτελέσματα και τους τραυματισμούς κόπωσης τους γνωρίζουν όλοι (μέση και πέλμα). 

Πλέον, στο λιμάνι περιμένουν να ξεκαθαρίσουν πρώτα οι υποθέσεις Μιλουτίνοφ και Καββαδά και μετά θα πάρουν την οριστική τους απόφαση. Τώρα, πως είναι δυνατόν να προσπαθεί κάποιος να κλείσει τον Οκάρο Γουάιτ εδώ και 2 μήνες, να καταθέτει πρόταση στον Γκάμπριελ αλλά να μην είναι σίγουρος ότι έχει ανάγκη παίκτη στη συγκεκριμένη θέση, μόνο ο Θεός το ξέρει! Ίσως είναι και αυτή η περίπτωση σαν τον σέντερ που θα ερχόταν για να... συμπληρώνει στα χαρακτηριστικά τον Γιανγκ και φέραμε τον Μπιρτς που έχει ακριβώς τα ίδια με τον Αμερικανό σέντερ! 

Όσο ο Ολυμπιακός λοιπόν το... σκέφτεται ο Κένι Γκάμπριελ είναι φυσικό να δέχεται προτάσεις από άλλες ομάδες. Μία απ'αυτές είναι η Λοκομοτίβ Κουμπάν που του πρότεινε συμβόλαιο δύο ετών με σαφώς καλύτερα χρήματα απ'αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός.

Τώρα, κάτι... περίεργα που ακούμε για εφορίες σε Ελλάδα, Ρωσία και Τουρκία είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε. Όχι ότι δεν υπάρχουν διαφορές, αλλά... καλό είναι να μην το χρησιμοποιούμε για δικαιολογία, και επίσης καλό είναι να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι το λαχείο το πιάνεις ΜΙΑ φορά. Τις άλλες πας στον... κουβά! Πρόσφατο το περσινό παράδειγμα όπου δεν έφταιγαν ΜΟΝΟ οι ατυχίες, αλλά και οι ΛΑΘΟΣ επιλογές που έγιναν και ήταν πολλές! Ας θυμηθούν αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις  πόση ενέργεια έβγαλε η ομάδα στον αγώνα της χρονιάς με την Χίμκι στη Μόσχα και θα καταλάβουν τι πάνε να κάνουν (ξανά)! Φυσικά και δεν αναφερθηκαμε τυχαία στον συγκεκριμένο αγώνα, το κάναμε όμως επειδή ήταν ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ότι η ομάδα δεν είχε άλλα αποθέματα ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ! 

Όσο είναι καιρός λοιπόν, ας προσπαθήσουν στο λιμάνι να μην τις επαναλάβουν αυτές τις λάθος επιλογές γιατί μέσα στη χρονιά δεν είναι εύκολο να διορθώσεις τα λάθη του καλοκαιριού και ο κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα θα είναι "τελικός"... 

Δεν ζητάμε ούτε ν'ακολουθήσει Ρώσους, Τούρκους και... Έλληνες στο ύψος του μπάτζετ, αλλά τουλάχιστον να γίνουν αυτά που πρέπει για την ομάδα προκειμένου να σταθεί με αξιώσεις στην Ευρώπη και να μην πέσει από την κορυφή στην οποία έχει καθήσει τα δύο τελευταία χρόνια στην Ελλάδα...



Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :