Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ΧΑΜΟΣ ΣΤΗ ΧΑΠΟΕΛ ΜΕ... ΟΓΚΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ! (ΡΗΟΤΟ)


Η συνάντηση του Τζον Όγκου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει προκαλέσει... εσωτερικά προβλήματα στην Χάποελ Μπερ Σεβά.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του Ολυμπιακός-Χάποελ Μπερ Σεβά, η αντίπαλος των ερυθρόλευκων έχει να αντιμετωπίσει εσωτερικά προβλήματα.

Όλα προέρχονται από τον Τζον Όγκου, ο οποίος και ξενύχτισε και φέρεται ότι συναντήθηκε με τον αθλητικό διευθυντή της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Τζόρντι Κρόιφ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Όγκου ανέβασε ένα μήνυμα στο λογαριασμό του στο Instagram, γράφοντας συγκεκριμένα:

«Είναι καλύτερο να αποδεχθείς το γεγονός ότι δεν είσαι αποδεκτός, παρά να προσπαθείς σκληρά να κάνεις τον κόσμο να δει την αλήθεια. Αν ο κόσμος δεν εκτιμά την παρουσία σου, τότε κάν’ τον να αποδεχτεί την απουσία σου. Ο χρόνος θα δείξει».

Από την άλλη, η διοίκηση της ομάδας, είναι έξαλλη με τη συμπεριφορά του παίκτη, ενώ στέκεται και στο ότι η Μακάμπι προσπάθησε να προσεγγίσει έναν παίκτη της. Πάντως, από τη Μακάμπι... πρότειναν στους ανθρώπους της Χάποελ να ασχοληθούν με τον παίκτη τους, ενώ ο παίκτης επέστρεψε με νέο του μήνυμα, γράφοντας:

«Δεν ενοχλούμαι απ’ όσα λένε τα ΜΜΕ. Ονειρεύομαι τη νίκη και η συγκέντρωσή μου είναι στο παιχνίδι της Τετάρτης, για το Champions League».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :