Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

ΣΧΕΔΟΝ... ΠΑΜΨΗΦΕΙ MVP ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!


Πολυτιμότερος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην καριέρα του ψηφίστηκε από προπονητές, αρχηγούς ομάδων, δημοσιογράφους και οπαδούς ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης.

Με τα δύο buzzer beater τρίποντα στους τελικούς στο ΟΑΚΑ στην συγκλονιστική σειρά κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο Βασίλης Σπανούλης οδήγησε τον Θρύλο στην κατάκτηση του τίτλου της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ως... επιβεβαίωση για την συμβολή του στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα των ερυθρόλευκων, ήρθε η ανάδειξη για πρώτη φορά στην καριέρα του σε TAGHeuer MVP της σεζόν, 2015-16!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ψηφίστηκε σχεδόν παμψηφεί από τους προπονητές και αρχηγούς των 14 ομάδων (που διαμορφώνουν κατά 60% το τελικό αποτέλεσμα) και τους δημοσιογράφους. Στην ψηφοφορία των προπονητών και των αρχηγών συγκέντρωσε 20 ψήφους έναντι 3 του Γιώργου Πρίντεζη, ενώ σε εκείνη των δημοσιογράφων 18 ψήφους με τους Οκάρο Γουάιτ, Πρίντεζη να παίρνουν από μια ψήφο.

Ο «V-Span» ήταν δεύτερος (763 ψήφοι έναντι 890 του Οκάρο Γουάιτ) στην ψηφοφορία του φίλαθλου κοινού, στην οποία πήραν μέρος 2.609 χρήστες του διαδικτύου.

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :