Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

ΤΟ... ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ! *VIDEOS*


Σε δημοσίευμά του το "sdna.gr" φέρνει στο φως τη... βόμβα μεγατόνων που κυνηγάει για το γυναικείο μπάσκετ ο Ολυμπιακός! Η Λινέτα Κάιζερ, από το WNBA είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τις πρωταθλήτριες!

Πιο αναλυτικά...

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για τη νέα σεζόν, καθώς πέρα από την διατήρηση των σκήπτρων του στην Ελλάδα θα επιδιώξει και την διάκριση στο Eurocup.

Ο Ολυμπιακός διατήρησε τον βασικό του κορμό, πρόσθεσε στο δυναμικό του την Εβίνα Μάλτση και την Στέλλα Καλτσίδου, αλλά δεν σταματάει εκεί.

Οι νταμπλούχες βρίσκονται σε αναζήτηση της δεύτερης ξένης τους - έχουν ανανεώσει ήδη την συνεργασία τους με την Λικέντρα Τζόνσον - κι επιδιώκουν να κάνουν το «μπαμ» με την απόκτηση της Λινέτα Κάιζερ.

Η 26χρονη Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντ - σέντερ (1.93μ.) έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις μαζί της κι επιδιώκει να φέρει στην Ελλάδα μία βασική παίκτρια του WNBA.

Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, με την προσφορά του Ολυμπιακού στην Κάιζερ να ξεπερνάει τα 150.000 δολάρια για συμβόλαιο συνεργασίας ενός έτους! Οι ερυθρόλευκοι «χρυσώνουν» την Λινέτα Κίζερ και παρότι παρατηρείται ακόμα μία διαφορά στις διαπραγματεύσεις, ο Ολυμπιακός κυνηγάει την περίπτωση και προσπαθεί να «πυροδοτήσει» μία... βόμβα μεγατόνων.

Η Λινέτα Κάιζερ το 2012 μετά την θητεία της στο Maryland (2008-12) επιλέχθηκε στο Νο. 29 του ντραφτ από τις Τούλσα Σοκ. H Kίζερ το 2012 μέτρησε 7 συμμετοχές με την ομάδα της Τούλσα στο WNBA , ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στο Φοίνιξ για λογαριασμό των Mercury (2012-13). To 2014 υπέγραψε στην Indiana Fever, στην οποία αγωνίστηκε ως και φέτος.

H Λινέτα Κάιζερ την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 16 συμμετοχές και είχε μέσο όρο 7,4 πόντους, 2,8 ριμπάουντ, 0,3 ασίστ, 1 λάθος, 0,6 κλεψίματα και 0,3 μπλοκ, ενώ με την εθνική ομάδα U18 των ΗΠΑ κατέκτησε τους Παναμερικανικούς αγώνες το 2008. Επίσης, το 2011 με τις ΗΠΑ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πανεπιστημιάδα του 2011, ενώ είναι κάτοχος και βοσνιακού διαβατηρίου και μέλος της εθνικής ομάδας των «Πλάβι».

Η Λινέτα Κάιζερ είναι μία παίκτρια που μπορεί να απειλήσει τόσο κοντά, όσο και μακριά από το καλάθι και η πιθανή απόκτησή της θα ανεβάσει κι άλλο το επίπεδο του Ολυμπιακού, ενώ αναμένεται να αποτελέσει ένα δίδυμο «φωτιά» με την Λικέντρα Τζόνσον δίνοντας την ευκαιρία στην Ελένη Καπογιάννη να τις εναλλάσσει στις θέσεις «4» και «5».

Η Κάιζερ μάλιστα γνωρίζει την ευρωπαϊκή πραγματικότητα από την θητεία της στην Γαλατασάραϊ και στις Γκουντ Εϊντεζλς Κοζίτσε. H Αμερικανίδα άσος μάλιστα το 2016 με την τουρκική ομάδα είχε μέσο όρο 14 πόντους, 7,3 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ στην Euroleague και στα videos που ακολουθούν μπορείτε να την παρακολουθήσετε εν δράσει...





Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :